VILLAGE

El village de l’Empordà Music Festival és un passeig de grans arbres, ample i tranquil on poder gaudir relaxadament d’una variada oferta de menjar, punts d’informació i stands entre concert i concert. Aquest espai comptarà amb un espai habilitat de seating amb taules i cadires. A continuació trobareu tota la informació sobre les foodtrucks que participaran al festival.

FOODTRUCKS

PIZZA TRUCK

Es tracta d’un foodtruck encarnat en una autèntica furgoneta volkswagen T2. “La Furgo d’en Netu”, una versión especial “PIck Up”, convertit en una pizzeria artesana.
L’obrador de pizzes és un obrador artesanal de la Bisbal d’Empordà que intenta oferir Km0 a tots els seus ingredients. Tenim una amplia carta de pizzes originals i d’autor, que només es poden degustar al nostre foodtruck.

POCAVERGONYA FOODTRUCK

A Pocavergonya foodtruck , tenim molt clar el què volem oferir! Prioritzem amb la qualitat i els productes de proximitat. Els nostres entrepans els elaborem amb pa artesà i carns de l’empordà.

Disposem de tres estils ben diferents de foodtruck per adaptar-nos a qualsevol tipus d’esdeveniment.
La Martina Street Food

LA MARTINA STREET FOOD

La Martina Street food ofereix una àmplia selecció d’entrepans i hamburgueses per a tots els gustos, tots ells elaborats amb productes de km0. Dins del ventall de plats i entrepants hi trobarem també hamburgueses veganes i plats per a celíacs.

LA CREPERIE DE MARIÖNE

El 2010 va néixer La Creperie de Mariöne, la primera caravana vintage del país. En Marc i la Mariona una parella amant dels vehicles clàssics, van decidir donar vida a les mítiques caravanes que anaven remolcades per les furgonetes Volkswagen dels anys ’60, convertint-les en creperies estil vintage amb una imatge cuidada fins a l’últim detall.

Ofereix una carta molt extensa de creps dolces i salades, amb productes escollits un a un, intentant oferir una carta Km0 i amb productes de gamma alta.